onsdag, oktober 24, 2007

Kompisdag hos U-97

Vi blir gärna fler!

Hur många i laget känner en kompis som tycker om att åka skridskor men trots det aldrig börjat vare sig med bandy eller ishockey? I tioårs åldern kanske det inte är så lätt att ta kontakt med ett lag hur som helst, även om lusten finns att vara med. De flesta lag med ungdomar i den här åldern har varit i gång någon säsong och som ny tror man kanske inte att man får eller kan platsa i laget. Men om man blir inbjuden av en kompis är det kanske lättare!

En "kompisdag" på bandyplanen är ett sätt att ge ännu fler ungdomar möjlighet att hoppa på tåget så här i början på säsongen. Det är en dag då alla i laget får ta med en eller fler kompisar till träningen på Stångebro. De inbjudna får träffa både tränarna och lagkompisar. De får vara med på ett ispass som är anpassat så att både invigd och oinvigd kan hänga med och har roligt. Det finns säkert många duktiga skridskoåkare födda -97 som ännu inte fått prova en nyspolad bandyis med klubba och boll. Vi vill ge dem chansen. Välkomna till oss!

"Kompis-träningen" är på ordinarie träningstid kl 16.30-18.00 fredagen den 2/11. Allt som behövs är skridskor, hjälm med visir och gärna en klubba.
Frågor kan Arne svara på.

Inga kommentarer: