söndag, februari 24, 2008

Vårvärme i Norrköping

Borgias hemmaplan ligger väl skyddat i en grop intill Himmelsatlundshallen i Norrköping. Lördagens kraftiga vindar fick därför aldrig fäste då 97:orna spelade sitt sista poolspel för 7-manna lag i bandy. Däremot blåste vinden bort alla moln så att solen fick fritt fram att värmde skönt. Uppskattat av många på läktarplats men inte det bästa för isen. Vid lunchtid var underlaget så mjuk på sina ställen att en av matcherna stopades i förtid. Skaderisken var för stor!

Derbys båda lag gjort bra ifrån sig denna dag. De vann sina första matcher mot ÅBK respektive Borgia. Därefter var tyvärr inget av Derby lagen riktigt med från start när de mötte var sitt Motala lag. Första halvan till Motala i båda matcherna men efter halvtid hade Derby vassat sig och tog var sin skalp. Trots en halvlek var vann Motala båda kamperna rättvist. Derby vit spelade ytterligare en match mot Motala som fick brytas på grund av den mjuka isen.

Värt att notera är att Motala får nästan alla bollar på mål. Matchvinnande eftersom även storspelande Derbymålvakter släpper in bollar ibland...

1 kommentar:

Nicklas sa...

Vem kan det vara ppå bilden?