lördag, februari 09, 2008

Bra insats av Derby U11, igen!

Lördagen den 9/2 var Derby U11 i Finspång för säsongens näst sista poolspel. Derby Grön ställdes mot Oxelösund i första matchen, men var inte riktigt med från start. I andra halvlek visade laget prov på rätt inställning och jagade nästan i fatt. Matchen slutade med en uddamålsförlust. I den andra matchen spelade Derby grön ut och vann rättvist mot Borgia.

Derby Vit tog sig an Borgia första matchen. Fem minuter före avslag var dock fyra spelare kvar i omklädningsrummet och det tog nästan en halvlek innan spelet fungerade. Målvakten, Mark, hittade sina medspelare med flera lysande utkast vilket blev segervapnet. Derby vann till slut med 7-5. I den andra matchen stod hemmalaget FAIK för motståndet och Derby vit hängde inte med när "de röda" satte fart på skridskorna. Tyvärr började då en del Derbyspelare att hänga med huvudet alldeles för mycket vilket gjorde laget stillastående. Med orörliga fötter kan det gå fort åt fel håll i målprotokollet i bandy, vilket det också gjorde. I pausen nollställde derbyspelarna sina trippmätare och med hjälp av några extraspelare på isen höll de i stort sett jämnt med FAIK under den andra halvleken. Nu gäller det för Derby U11 att fortsätta sin fina säsong och göra ett bra sista poolspel i Norrköping och cupspel i Katrineholm. Med rätt inställning kommer det att gå bra!